Trouwzaal & feestzaal Diadeem

De middelgrote trouw- en feestzaal die u bij Partycentrum De Kroon kunt huren is De Diadeem. Deze zaal biedt ruimte voor 150 gasten en is naar wens in te delen en in te richten. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte voor eettafels, een podium en een dansvloer. De zaal beschikt over mooie sfeervolle verlichting. Staat u op het punt om een trouwfeest te geven, dan kunnen we u melden dat deze zaal ook beschikt over een volledig ingerichte bruidskamer. De feestzaal kunt u met ons of zonder ons naar gelang uw wensen omtoveren in een klassieke, romantische of een moderne trouw- en feestzaal. Leest u verder op deze pagina wat De Kroon zaal u allemaal te bieden heeft!

Geschikt voor feesten

Heeft u iets te vieren? Dan bent u aan het goede adres! Voor alle feesten en partij bent u welkom bij Partycentrum De Kroon. Heeft u speciale wensen? Wellicht kunnen wij u  adviseren om ervoor te zorgen dat uw feest bij De Kroon een onvergetelijke ervaring wordt.

Wij horen graag van u!

De Diadeem zaal, goed voor 150 gasten

De Diadeem is een middelgrote zaal en biedt ruimte voor maximaal 150 gasten. Veel van onze klanten reserveren De Diadeem voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar ook voor verlovingsfeesten en geboortefeesten. De zaal is volledig uitgerust met hoogwaardige licht- en geluidapparatuur en een bruids- en verkleedkamer! Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u bellen naar 06-24998016.

Prijs aanvragen

Prijzen

De Diadeem is voorzien van alle gemakken om uw feest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Voor een prijsindiciatie of om de sfeer te proeven van de Diadeem zaal kunt u kijken op onze impressie pagina of contact opnemen met voor een vrijblijvende bezichtiging de sfeer te ervaren. Bel hiervoor 06-24998016.

Prijs aanvragen

Bezichtigen of prijs aanvragen?

Heeft u als particulier, bedrijf, organisatie of overheidsinstelling binnekort iets te vieren of een bijeenkomst die u wilt organiseren? Neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze collega’s om een zaal te bezichtigen door te bellen naar 06-24998016. Voor een prijsindicatie verzoeken wij u op de Prijs aanvragen button hieronder te klikken.

Prijs aanvragen

Vragen?

Heeft u vragen over een onze zalen, de mogelijkheden rondom de catering of wensen die u graag gerealiseerd wilt hebben? Neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze collega’s op 06-24998016.

Contact

Neem contact met ons op

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen