Alle Trouw en Feestzalen

Met 3 multifunctionele feestzalen onder één dak bent u bij Partycentrum De Kroon aan het juiste adres voor het realiseren van een onvergetelijke dag. Elke zaal heeft een net iets andere indeling en een net iets andere omvang. Bij Partycentrum De Kroon kunt u namelijk terecht voor een grote zaal genaamd De Kroon, een middel grote zaal genaamd De Diadeem en een kleine zaal genaamd De Tiara. De namen verwijzen naar drie verschillende kronen.

Afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten dat u uitnodigt en de beschikbaarheid kunt u alle of enkele van de zalen reserveren. Voor meer informatie over het aantal gasten dat iedere zaal kan onderbrengen en om een impressie van de zaal te krijgen, lees dan hieronder de overige activiteiten.

De Kroon zaal, goed voor 240 gasten

De Kroon biedt ruimte voor maximaal 240 gasten. Heeft u meer dan 240 gasten dan kunt u ook De Kroon reserveren in combinatie met De Diadeem en of De Tiara zaal. De Diadeem biedt ruimte voor 150 gasten en De Tiara biedt ruimte voor 100 gasten. Voor de beschikbaarheid van De Kroon en de prijzen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar  06-24998016 of door te klikken op de Prijs aanvragen knop!

Prijs aanvragen

Reserveren

De Kroon is van maandag tot en met zondag te reserveren.  De Kroon is maandag t/m vrijdag te reserveren van 12.00 in de middag t/m 00.00 in de nacht. Zaterdag en zondag is deze zaal te reserveren van 12.00 uur in de middag tot 02.00 uur in de nacht. Wilt u weten of De Kroon beschikbaar is op uw gewenste dagen en data? Neemt u dan contact door te bellen naar 06-24998016 of door te klikken op de Prijs aanvragen button!

Prijs aanvragen

De Diadeem zaal, goed voor 150 gasten

De Diadeem is een middelgrote zaal en biedt ruimte voor maximaal 150 gasten. Veel van onze klanten reserveren De Diadeem voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar ook voor verlovingsfeesten en geboortefeesten. De zaal is volledig uitgerust met hoogwaardige licht- en geluidapparatuur en een bruids- en verkleedkamer! Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u bellen naar 06-24998016.

Prijs aanvragen

Prijzen

De Diadeem is voorzien van alle gemakken om uw feest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Voor een prijsindiciatie of om de sfeer te proeven van de Diadeem zaal kunt u kijken op onze impressie pagina of contact opnemen met voor een vrijblijvende bezichtiging de sfeer te ervaren. Bel hiervoor 06-24998016.

Prijs aanvragen

De Tiara zaal, goed voor 100 gasten

De Tiara is onze kleine zaal en biedt ruimte voor maximaal 100 gasten. Deze zaal is uitermate geschikt voor verlovingsfeesten, henna feesten, geboortefeesten maar ook voor seminars en workshops. De zaal bevindt zich op de begane grond en is volledig uitgerust met licht- en geluidapparatuur, een verkleedkamer! Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u bellen naar 06-24998016.

Prijs aanvragen

Combinatie van zalen huren

Wilt u de kleine zaal ‘Tiara’ huren in combinatie met een andere zaal? Dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u hiervoor contact op door te bellen naar 06-24998016 om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Bekijk de zaal