Over Ons

Met ruim 25 jaar ervaring in de evenementenbranche is Partycentrum De Kroon een gevestigde zalencentrum in Amsterdam en omstreken. Met succes faciliteren wij al jaren lang feestzalen, de aankleding van de zalen en de catering voor trouwfeesten, geboortefeesten en zakelijke gelegenheden. De afgelopen jaren is Partycentrum De Kroon uitgebreid, vernieuwd en voorzien van alle gemakken om iedere trouwfeest, geboortefeest of zakelijke evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Partycentrum De Kroon beschikt over 3 verschillende zalen die in totaal ruimte bieden voor 1200 gasten. Deze zalen kunt u naar gelang het type evenement of feest en het aantal gasten dat u wilt uitnodigen afzonderlijk of in combinatie reserveren.

Waar wij Voor Staan

Bij Partycentrum De Kroon staan uw wensen en uw gasten centraal. Kwaliteit, service en maatwerk i.c.m. betaalbare tarieven is wat ons onderscheidt. Onze zalen klein en groot onderscheiden zich door de mooie en luxe afwerking en de mogelijkheid om deze toch een persoonlijke uitstraling te geven. Hiervoor kunt uw eigen aankleding verzorgen of een van onze partners inschakelen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze professionele keuken en onze geluidsintallaties. U kunt dus Partycentrum De Kroon alles of een deel van uw feest laten verzorgen. Voor het bezichtigen van de zalen en het inventariseren van de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met 06-24998016 .

Bekijk de zalen

Het Team

Het team van Partycentrum De Kroon wordt gekenmerkt door professionals die jarenlange ervaring hebben met organiseren en verzorgen van trouwfeesten, hennafeesten, verlovingsfeesten, geboortefeesten en zakelijke evenementen. Heeft u wat te vieren of organiseert u een zakelijke bijeenkomst, schroom dan niet contact op te nemen met een van onze collega’s voor de mogelijkheden!

Array
(
  [0] => Array
    (
      [photo] => 
      [name] => Khadija
    )

  [1] => Array
    (
      [photo] => 
      [name] => Hajar
    )

  [2] => Array
    (
      [photo] => 
      [name] => Youssef
    )

)

Khadija

Hajar

Youssef

Betaalbare top service

Kiest u voor Partycentrum De Kroon, dan kiest u voor meer dan feestzalen alleen. U kiest dan voor een partner die begrijpt met welke stress en zorgen u te maken heeft bij het het organiseren van uw feest en weet hoe deze druk bij u weg te nemen. U kiest voor een partner die ervoor zorgt dat u en uw gasten van uw feest kunnen genieten en dat u een onvergetelijke avond heeft. Bent u zich aan het orienteren op uw feestlocatie en wilt u weten hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van deze onvergetelijke avond? Schroomt u dan niet om te bellen naar 06-24998016 voor een vrijblijvend gesprek en bezichtiging of maak gebruik van het onderstaande formulier!

Neem contact met ons op

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen