Trouwzaal & feestzaal De Kroon

De grootste trouw- en feestzaal die u bij Partycentrum De Kroon kunt huren is De Kroon. Deze zaal biedt ruimte voor 240 gasten en is naar wens in te delen en in te richten. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte voor eettafels, een podium en een dansvloer. De zaal beschikt over mooie verlichting en een mooi verlichte trap. Staat u op het punt om een trouwfeest te geven, dan kunnen we u melden dat deze zaal ook beschikt over een volledig ingerichte bruidskamer. De feestzaal kunt u met ons of zonder ons naar gelang uw wensen omtoveren in een klassieke, romantische of een moderne trouw- en feestzaal. Leest u verder op deze pagina wat De Kroon zaal u allemaal te bieden heeft!

Geschikt voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten

De Kroon is een grote zaal en uitermate geschikt om een onvergetelijke trouwfeest of bedrijfsfeest te geven. De zaalaccommodatie is uitgerust met geweldige licht- en geluidapparatuur en is daardoor uitermate geschikt voor ieder type feest! Maak u trouwfeest of bedrijfsfeest compleet met een zakelijk diner, koffietafel of buffet. Partycentrum De Kroon kan u helpen bij het aankleden van deze zaal en het samenstellen van een passend diner. Wilt u de sfeer van deze zaal proeven? Of heeft u vragen en ideeën waarover u van gedachten wilt wisselen? Neemt u dan contact met onze collega voor een vrijblijvende bezichtiging door te bellen naar 06-24998016 of gebruik te maken van het contactformulier onder aan deze pagina.

 

De Kroon zaal, goed voor 240 gasten

De Kroon biedt ruimte voor maximaal 240 gasten. Heeft u meer dan 240 gasten dan kunt u ook De Kroon reserveren in combinatie met De Diadeem en of De Tiara zaal. De Diadeem biedt ruimte voor 150 gasten en De Tiara biedt ruimte voor 100 gasten. Voor de beschikbaarheid van De Kroon en de prijzen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar  06-24998016 of door te klikken op de Prijs aanvragen knop!

Prijs aanvragen

Reserveren

De Kroon is van maandag tot en met zondag te reserveren.  De Kroon is maandag t/m vrijdag te reserveren van 12.00 in de middag t/m 00.00 in de nacht. Zaterdag en zondag is deze zaal te reserveren van 12.00 uur in de middag tot 02.00 uur in de nacht. Wilt u weten of De Kroon beschikbaar is op uw gewenste dagen en data? Neemt u dan contact door te bellen naar 06-24998016 of door te klikken op de Prijs aanvragen button!

Prijs aanvragen

Prijzen

Deze zaal genaamd ‘De Kroon’ is onze meest geschikte zaal voor een geweldige Turkse of Marokkaanse bruiloft. Met ruimte voor 240 personen heeft deze zaal genoeg capaciteit om alle gasten te verwelkomen.
Daarnaast is deze zaal geschikt voor zakelijke bijeenkomsten waarbij genoeg ruimte gewenst is.

Al onze zalen zijn alcoholvrij.

Prijs aanvragen

Overige vragen

Heeft u  vragen  over het huren van deze zaal? Neem dan even contact op, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Verzenden

Neem contact met ons op

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen