Trouw- & feestzaal Tiara

Onze kleine trouw- en feestzaal die u bij Partycentrum De Kroon kunt huren is ‘Tiara’. Deze zaal biedt ruimte voor ‘100 gasten en is naar wens in te delen en in te richten. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte voor eettafels, een podium en een dansvloer. De zaal beschikt over mooie verlichting en een mooi verlichte trap. Staat u op het punt om een trouwfeest te geven, dan kunnen we u melden dat deze zaal ook beschikt over een volledig ingerichte bruidskamer. De feestzaal kunt u met ons of zonder ons naar gelang uw wensen omtoveren in een klassieke, romantische of een moderne trouw- en feestzaal. Leest u verder op deze pagina wat de zaal Tiara u allemaal te bieden heeft!

Geschikt voor feesten

Reden voor feestje? Onze zaal ‘Tiara’ is perfect voor feesten tot 100 personen.

De Tiara zaal, goed voor 100 gasten

De Tiara is onze kleine zaal en biedt ruimte voor maximaal 100 gasten. Deze zaal is uitermate geschikt voor verlovingsfeesten, henna feesten, geboortefeesten maar ook voor seminars en workshops. De zaal bevindt zich op de begane grond en is volledig uitgerust met licht- en geluidapparatuur, een verkleedkamer! Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u bellen naar 06-24998016.

Prijs aanvragen

Combinatie van zalen huren

Wilt u de kleine zaal ‘Tiara’ huren in combinatie met een andere zaal? Dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u hiervoor contact op door te bellen naar 06-24998016 om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Bekijk de zaal

Ook voor een zakelijke bijeenkomst

De zaal ‘Tiara’ kunt u ook huren voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een gezamnelijke lunch of diner met collega’s of zakenpartners. Mochten er speciale wensen zijn dan helpen wij u graag om ervoor te zorgen dat u volledig ontzorgt bent. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 06-24998016.

Prijs aanvragen

Prijzen

Wilt u  weten wat het huren van de zaal kost? U kunt via onderstaande button een prijsopgave aanvragen.

Prijs aanvragen

Neem contact met ons op

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen